1/6/16

Diumenge 5 de juny, de 10,00 a 13,00 h.

II TROBADA ESPORTIVA INTERCULTURAL/TORNEIG DE FUTBOL SALA

"PER LA INTERCULTURALITAT, ENS TROBEM A LA PISTA!"




Des de les entitats Blanes Solidari i Endam Kafo,  que treballem per la cohesió social a la nostra vila  i amb l’estreta  col·laboració de En Joc, Pinya de Rosa Blanes, Arran Blanes, GAK i Ajuntament de Blanes, organitzem el segon torneig de futbol sala “Per la interculturalitat, ens trobem a la pista”. L’objectiu és potenciar un espai periòdic de trobadas interculturals de caràcter lúdic i convivencial en el treball de cohesió social amb infants i joves a Blanes.
Volem posar de manifest que la diversitat pot ser riquesa i cohesió des de la senzilla base de l’intercanvi esportiu (es faran equips mixtes de diverses categories per edats des de 6 anys) i la degustació de sabors de diversos menjars del món.
Aquesta segona trobada esportiva intercultural de futbol sala es farà en aquesta ocasió a les instal·lacions esportives de Can Borell (Av. De Malgrat, 15), diumenge dia 5 de juny de 10 a 13 hores.
La preinscripció i sorteig per a la formació d’equips es farà per dues vies: mitjançant la inscripció al correu torneigfutbolenjoc@gmail.com o bé el mateix dia 5 a les 10 h. a la taula d’organització.

PARTICIPA I CONVIDA LES TEVES AMISTATS!!