7/11/15

CAMPANYA ASSOCIATS 2016: MÉS NECESSARIS QUE MAI






Benvolguts/des companys i companyes.


Després de 23 anys d’activitat Blanes Solidari s’enfronta a nous reptes en mig d’una societat canviant però més necessitada que mai de referents de lluita per la igualtat de drets, contra el racisme i la xenofòbia i per la solidaritat internacionalista.

Al llarg d’aquests anys, vosaltres heu treballat com a activistes, col·laboradors  o acompanyants de Blanes Solidari en algun moment de la seva trajectòria; sabeu que sempre hem prioritzat la independència ideològica i d’acció, el treball en xarxa i  l’impuls de nous espais organitzatius per als veïns i veïnes de Blanes d’origen immigrant, així com en el terreny de la solidaritat i cooperació internacionalista. I sempre ho hem fet suplint la manca de mitjans amb la voluntat i el treball d’activistes i col·laboradores.

De cara a la nova etapa que enfrontem necessitem combinar el treball en xarxa i la configuració d’una massa social que ens permeti seguir treballant en l’oferta de projectes amb un mínim suport econòmic de subsistència (bàsicament, participació en el local social i difusió informativa).
Per això ens hem plantejat impulsar una campanya d’adscripció de socis amb una quota mínima testimonial de 10 € a l’any que servirà al temps com a campanya de promoció i per sufragar els costos bàsics de manteniment de l’Associació.

Ens agradaria conèixer la vostra opinió i disposició a cooperar en la mesura de les vostres possibilitats.

Us adjuntem proposta de carnet i fitxa d’inscripció, així com aptitud professional o disposició per a contribuir als nostres projectes, ja sigui com a associat/da o col·laborador/a puntual.
D’antuvi, gràcies per la vostra atenció. Salut i una abraçada.

Projectes en els que estem treballant actualment:
Xarxa d’associacions solidàries de Blanes ( XAS-Blanes).
Servei d’assessorament, informació, acompanyament i denúncia.
Projecte d’hort ecosocial.
Recuperació del projecte “Portem l’esplai als barris de Blanes”.
Comissió municipal de cooperació,  solidaritat i cohesió social (CCSCS).
...................................................................................................................................................................

Si estàs interessat, omple aquesta fitxa i fes-nos-la arribar al correu blanessolidari2009@gmail.com   Quedarem per formalitzar la inscripció i lliurar-te el carnet. Gràcies.

FITXA DE PREINSCRIPCIÓ DE SOCI/A O COL.LABORADOR/A
NOM................................... COGNOMS................................................................................. DNI, NIE, Passaport-Nº .....................................

DOMICILI....................................................................................... LOCALITAT......................................................... CODI.............................

TELEFON.................................................................... CORREU ELECTRÒNIC...............................................................................................

Selecciona l’alternativa dessitjada:

___ VULL INSCRIURE’M COM A SOCI PER UN ANY  AMB UNA APORTACIÓ DE:    10   €   ;     ____  €       
 ___VULL COL.LABORAR PUNTUALMENT EN QUALITAT DE SIMPATITZANT.