17/4/20

Lleure, Joventut i Esport



LLEURE, JOVENTUT I ESPORT

General:

Ajuntament de Blanes:
Serveis Socials Blanes:
Mossos d’Esquadra Blanes:
Policia Local de Blanes:
Policia Nacional Lloret (tramitació documents oficials):
Guardia Civil de Blanes:
Subdelegacción del gobierno de España en Girona:
Estrangeria Gencat (treball):
Bombers Lloret de Mar:

LLEURE:

ASSOCIACIO CULTURAL + VOLUMEN TUNING CLUB: Som un club de vehicles personalitzats i anem a concentracions per tota Catalunya, Espanya i França. L'objectiu que tenim es realitzar el nostre propi event on reunim vehicles de totes les modalitats, fem circuit de 4x4, circuit de clàssics...
SOCIETAT FILATELICA I NUMISMATICA DE BLANES: Recollir i distribuir tot tipus de material col·leccionable, filatèlic i numismàtic. Entitat oberta a tot tipus de col·leccionisme tant local com internacional.
AUTOMODELISME BLANES CLUB: Foment i pràctica de l'automodelisme (creació o col·lecció de vehicles a escala).
CLUB ESCACS DE BLANES: Pràctica i foment dels escacs.
CLUB D'ESCACS LA SELVA MARITIMA: Associació privada amb personalitat jurídica i sense ànim de lucre. Té com objectiu el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada dels escacs, amb especial atenció als menors d'edat.
SOMBRAS MOTO GRUP BIKER: Foment de l'afició pel motociclisme i les motocicletes custom, mitjançant trobades, excursions i viatges.
UNIO ORNITOLOGICA BLANES I COMARCA: Societat sense ànim de lucre dedicada a la Ornitologia Esportiva
URE- SECCIO COMARCAL DE LA SELVA: Som una associació de radioaficionats que tenim com a objectiu la experimentació i pràctica amb les comunicacions per ràdio i activitats relacionades dintre del món de la radioafició.
ASSOCIACIO COL.LECCIONISTES DE PLAQUES DE CAVA COM. GIRONINES: Divulgació, difusió d'informació i documentació de tot allò relacionat amb el col·leccionisme de plaques de cava.
ASSOCIACIO AUTO CLASSICS BLANES:
ASSOCIACIO MOTERA NORTH EAST BLANES: Objectius: Organització de rutes, excursions, actes i concentracions relacionades amb el món del motor
ASSOCIACIO DE LLEURE L'ASAK: Treballar per un lleure infantil i juvenil proper a la realitat municipal, de qualitat i amè.
ASSOCIACIO D'AMICS HARLISTAS BLANES FREE CHAPTER SPAIN: Associació amb fins de caràcter cultural i lúdic, sense ànim de lucre.
PRIMER CASINO DE BLANES: Proporcionar als socis un honest solaç i esbargiment, propis d'una entitat de caràcter recreatiu i cultural.

JOVENTUT:

ASSOC. JUVENIL COLLA DE DIABLES SA FORCANERA DE BLANES: Organitzar correfocs i cercaviles a la nostra vila i a altres poblacions.
ASSOCIACIO MUSICAL JUVENIL DESTACA'T: Promoció dels grups de música novells, formats per joves de les comarques gironines, en especial de Blanes. Crear activitats d'oci, garantir espais per les actuacions i generar noves oportunitats pels grups.
ASSOCIACIO CONSELL LOCAL DE LA JOVENTUT DE BLANES: Associació de 2n Grau d'àmbit juvenil que agrupa les associacions juvenils del poble de Blanes per realitzar accions de forma conjunta i per enfortir el teixit associatiu juvenil del poble.
ASSOCIACIO D'AMICS DE LA CULTURA ASIATICA DE BLANES: Promoure i difondre la cultura asiàtica dins del municipi de Blanes, mitjançant activitats lúdiques, culturals, socials, gastronòmiques, entre d'altres.
AGRUPAMENT ESCOLTA I GUIA PINYA DE ROSA: Som una entitat emmarcada dins dels Minyons Escoltes i Guies que educa en el lleure mitjançant el progrés personal dels infants i joves i el contacte d'aquests amb la natura.
ACCIO EDUCATIVA SOMSET: Oferir un servei educatiu que cobreixi les les necessitats dels infants, joves i famílies de Blanes i rodalies. Potenciar un lleure educatiu de qualitat per al municipi blanenc.
ASSOCIACIO JUVENIL I CULTURAL BRAVECOAST SOUND: Promoure la música electrònica, així com les seves variants i la seva cultura a Blanes i rodalies.
ASSOCIACIO JARTOS H. C.: Incentivar la participació de la societat en un marc tolerant, d'igualtat d'oportunitats, fomentant els valors de llibertat i solidaritat. Promoure la cultura artístico-musical. Afavorir iniciatives i la formació artística dels creadors.
ASSOCIACIO DE LES BARRAKES DE BLANES: Promoure activitats lúdiques i culturals per al jovent de Blanes. Crear un espai d'oci nocturn amb actuacions musicals en directe dins la Festa Major. Dinamitzar les associacions i entitats municipals que hi participin.
ASSOCIACIO JOVES D'ESQUERRA VERDA (JEV): JEV es crea l'any 1.991, defensant els valors de l'ecologisme, feminisme, cooperació, multiculturalitat, justícia social, etc. i amb l'objectiu d'enfortir, ampliar i consolidar l'impacte de les nostres activitats arreu del territori.
JOVENTUT NACIONALISTA DE CATALUNYA: Treballar per assolir la llibertat de Catalunya a través de l’exercici del dret a l’autodeterminació. Lluitar per la construcció nacional i la plena sobirania de Catalunya.
JOVENTUT SOCIALISTA DE CATALUNYA - SELVA MARITIMA: Grup de joves que representen l'esquerra i el socialisme i treballen per millorar la nostra vila.
JOVENTUTS D'ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA: Lluita juvenil per a la independència i el socialisme i la república dels països catalans.
NEXT GENERATION: Som un equip de monitors amb experiència en casals amb la intenció de involucrar-nos en el poble de Blanes. Creiem que el nostre poble necessita més educació en el lleure, per tant, volem donar la iniciativa amb els nostres coneixements.
CONSELL NACIONAL DE LA JOVENTUT DE CATALUNYA: Foment, participació i associacionisme juvenil. Punt de trobada d'entitats juvenils. Fer de pont entre poders públics i gent jove.

ESPORT:

GRUP FONDISTES DE BLANES: Fomentar i desenvolupar l'activitat física i esportiva sense ànim de lucre. Pràctica d'atletisme en la modalitat de curses de fons.
LA DIASPORA ENTITAT ESPORTIVA: Practica de la modalitat esportiva del rem amb banc fixe.
MOLA MOLA CLUB ESCAFANDRISME: Activitats de busseig, promoció de cursos i altres activitats socials de lleure. Afiliació a la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques.
PATINATGE ARTISTIC BLANES FUNDACIO PRIVADA: Entitat dedicada a l'ensenyament del patinatge artístic des de fa més de 30 anys. El PA Blanes ofereix la pràctica de les diferents modalitats combinat la part tècnica i artística: Iniciació a patinatge base, patinatge individual, grup xou i adults.
PENYA BARCELONISTA DE BLANES: Fomentar, coordinar i dirigir el seguiment del F.C. Barcelona. Organitzar activitats pels nostres socis.
PENYA BLANC I BLAVA DE BLANES: Difondre el sentiment espanyolista i participar de la vida social blanenca.
PENYA CULTURAL BETICA DE BLANES: Fomentar l'associacionisme entre els simpatitzants del Real Betis Balompié i de la nostra entitat amb altres, tant de caràcter esportiu, com social o cultural.
PEÑA MADRIDISTA DE BLANES: Entitat lúdica i esportiva que té com objectiu el suport al Real Madrid C.F. , el foment de l'esport i també l'organització de trobades i actes pels seus socis.
SOCIETAT DE CAÇADORS "LA UNIO": Pràctica de l'esport de la caça menor i major.
F.C. RACING BLANENC: Potenciar el Futbol Base de qualitat, renovant, any rere any, l'entusiasme i innovant per aconseguir el millor rendiment possible del jugador. Formar adequadament els nostres entrenadors per desenvolupar les seves activitats.
FUTBOL CLUB CUATRO VIENTOS: Foment, desenvolupament i pràctica del futbol.
CLUB VOLEI BLANES: Club esportiu per difondre el voleibol al nostre poble mentres fem salut, esport i passem una bona estona fent noves amistats.
CLUB TWIRLING COSTA BRAVA: Pràctica del Twirling Baton. Inici al Twirling i competició. Gimnàstica, expressió corporal, dansa, treball en equip i individual per a ambdós sexes, des dels 4 anys.
CLUB TWIRLING BLANES: Fomentar la pràctica de l'esport del twirling com a club precursor d'aquesta disciplina al nostre país.
CLUB TRIATLO BLANES: Fomentar i practicar les modalitats esportives del pentatló modern i triatló.
CLUB TENNIS NYLSTAR: Facilitar als socis i abonats la pràctica del tennis.
CLUB TENNIS BLANES: El Club de Tennis Blanes té com a objecte social principal facilitar la pràctica de l'esport del tennis i promoure els seu desenvolupament, amb especial dedicació a la formació.
CLUB TAEKWONDO JULS BLANES: Fomentar i practicar les arts marcials del Taekwondo i el Haikido.
CLUB SPORTIU ARQUERS DE LA SELVA: Pràctica i foment de l'esport de tir amb arc.
CLUB SKATE BOARD BLANDASKATE DE BLANES: Blanda Skate, la Representació del Skate-Board a Blanes. Fomentar l'activitat esportiva de l'skate.
CLUB RITMICA BLANES: Fomentar, difondre i en un futur pròxim competir en l'àmbit de la gimnàstica.
CLUB REM TREUMAL BLANES: Practicar un esport en equip i a l'aire lliure envoltats del mar. Promocionar l'esport de base. Participar en la lliga catalana de rem en banc fix.
CLUB PETANCA DE BLANES: Fomentar l'esport de la petanca, l'amistat i la pràctica de la competició entre clubs. Màxima dedicació per la petanca, pels socis i per Blanes.
CLUB PATI BLANES ATLETIC: El Club té la finalitat de potenciar l'hoquei a Blanes, transmetent valors esportius dins i fora de la pista: esforç, respecte, treball en equip, solidaritat....
CLUB KARATE-DO BLANES: Desenvolupar el Karate-Do tradicional en tots els seus apartats: defensa personal, competició, etc.
CLUB JUDO BLANES: Foment i aprenentatge de les disciplines del judo, jiu-jitsu i de la defensa personal femenina.
CLUB JIUJITSU BLANES: El club té com a objectiu la pràctica de les modalitats o disciplines següents: defensa personal i jiu jitsu.
CLUB INICIATIVA-VERDS FUTBOL SALA: Crear un club de futbol- sala per a la pràctica de l'esport i la participació en competicions oficials.
CLUB FUTBOL SALA BLANES SPORT 83: Educar i formar de bons hàbits en el comportament esportiu de respecte i valors entre els jugadors. Diversió i entreteniment.
CLUB ESQUI/SNOW BLANES: Foment, desenvolupament i pràctica de l'esquí / snow.
CLUB ESPORTIU SHOREI-RYU BLANES: Foment, desenvolupament i pràctica del la modalitat esportiva del Kempo.
CLUB ESPORTIU K-1 BLANES: Club esportiu sense ànim de lucre dedicat a la promoció, gestió i pràctica d'esports de contacte en la modalitat de Kick Boxing, Muay Thaï i Regles K-1.

CLUB ESPORTIU JUDO BASIC COSTA BRAVA: Ensenyament i pràctica de judo, orientació didàctica i pràctica del judo per a totes les edats i nivells. També Defensa Personal per adults.
CLUB ESPORTIU JIU-JITSU BRASILER BLANES: Som un Club Esportiu que practica Jiu-Jitsu brasiler. El nostre objectiu és la pràctica i difusió del Jiu-Jitsu brasiler a la població de Blanes.
CLUB ESPORTIU FREEBIKE: El foment, desenvolupament i la pràctica continuada de l'activitat física i esportiva sense finalitat de lucre, especialment del ciclisme.
CLUB ESPORTIU FITNESS BLANES: Gimnàstica aeròbica i fitness. Objectius: promoció, gestió, coordinació i pràctica de totes les activitats relacionades amb el fitness, salut i exercici físic.
CLUB ESPORTIU EL VILAR: Tenim com a objectiu la pràctica esportiva de les persones amb discapacitat intel·lectual dins del marc de la normalització i la inclusió social.
CLUB ESPORTIU DE SORDS DE BLANES: Organització d'activitats esportives, lúdiques, socials i culturals destinades a persones sordes, sòcies de la nostra organització, amb la finalitat d'oferir les mateixes oportunitats a tothom.
CLUB ESPORTIU BLANENC GIMNASTICA RITMICA: Foment, desenvolupament i pràctica de la modalitat esportiva de gimnàstica rítmica, a partir de 3 anys amb iniciació, perfeccionament i competició.
CLUB ESPORTIU BLANDA: pràctica i promoció del futbol sala, adherit a la Federació Catalana de Futbol Sala
CLUB ESPORTIU AMICS DEL CUSTOM CORACEROS: Compartir la nostra afició pel motociclisme i tot el relacionat amb el món del custom, sense ànim de lucre.
CLUB DEPORTIU BLANES: Entitat per fer créixer esportivament als jugadors, amb capacitat per a tots per tal de preparar-los per a la competició.
CLUB DE VELA BLANES: Port esportiu, centre d'activitats nàutiques i fitness & Spa.
CLUB DE FUTBOL ATLHETIC CAN BORELL: Oci per a veterans: Futbol 11.
CLUB DE FUTBOL ATLHETIC BLANES: Practica de l'esport del futbol.
CLUB D'HALTEROFILIA BLANES: Pràctica de les modalitats o disciplines següents: Halterofília.
CLUB CICLISTA BLANES SA PALOMERA: Pràctica del ciclisme des dels nens i nenes fins als mes grans
CLUB CICLISTA BLANDENSE: Formació, competició i pràctica del ciclisme en diverses modalitats.
CLUB CICLISTA BLANDA ESPARTANS: Entitat de l'any 2017. L'entitat te com a objectiu la pràctica de les modalitats o disciplines esportives següents: Ciclisme.
CLUB BOXEO BLANES: Boxa amateur, preparació física i manteniment i boxa pels més petits.
CLUB BITLLES DE BLANES: Promoció, gestió, coordinació y pràctica de l'esport de les bitlles catalanes.
CLUB BILLAR BLANES: Foment i pràctica del billar.
CLUB BASQUET BLANES CARGOLS: Pràctica i foment del bàsquet.
CLUB BASQUET BLANES: Foment, desenvolupament i pràctica del bàsquet.
CENTRE EXCURSIONISTA DE BLANES: Promoure activitats a l'aire lliure per gaudir de la natura, conèixer nous llocs i practicar esport, sortides per la natura, en especial, la muntanya, organitzem curses, trobades culturals relacionades amb la nostra activitat i sopars.
BLANES PING-PONG CLUB TENNIS TAULA: El Club Tennis Taula Blanes és un club esportiu que té per objectiu el foment i la pràctica continuada de l'activitat física i esportiva relacionada amb el Tennis Taula. Som un club jove, fundat l'any 2013.

BLANES HOQUEI CLUB FUNDACIO: Foment, desenvolupament i pràctica continuada del hoquei sobre patins.
BLANENC FUTBOL SALA CLUB: Fomentar i practicar el Futbol sala i Futbol platja.
BADMINTON BLANES CLUB: Fomentar i promocionar la pràctica de l'esport amb la disciplina del bàdminton.
BACKSWING BLANES CLUB ESPORTIU: Jugar al Pitch and Putt i mantenir-nos en primera divisió.
A.D. CA LA GUIDO: Escola de futbol i equip amateur.
ASSOCIACIO NAUTICA ESPORTIVA DE BLANES: Fomentar la pràctica nàutica esportiva i vetllar pels interessos dels seus associats.

ASSOCIACIO SOCIALESPORT SA BONA DE BLANES: La nostra tasca principal és la integració socials d'infants i joves en risc social o vulnerables a través de la pràctica esportiva
ASSOCIACIO D'AIKIDO ESCOLA YOSHINKAN DE BLANES: Coneixement de la cultura i art de Japó. Arts marcials tradicionals japoneses.
ASSOCIACIO CENTRE D'ESTUDIS YOGUICS SURYANAMASKAR: L'estudi i divulgació del Ioga.
ASSOCIACIO LUDIC ESPORTIVA VETERANS COSTA BRAVA: Foment i pràctica de les següents modalitats esportives: futbol, atletisme, futbol sala i ciclisme.
ASSOCIACIO ESPORTIVA TAEKWONDO BLANES: Associació esportiva per la difusió i aprenentatge de Taekwondo tradicional.
ASSOCIACIO ESPORTIVA ESCOLAR IES SERRALLARGA: Té com a modalitat esportiva principal el bàdminton; també les activitats físiques esportives i culturals contemplades en el projecte educatiu del centre al qual es vincula.