16/4/20

SALUT



SALUT:

General:
Hospital de blanes i hospital de Calella:
CAP Blanes (2):
Creu Roja:
Coronavirus:
Gencat:
Gobierno de España:
Aplicacions mòbils:
Emergències:
Salut mental:
Teràpia a l’abast: col·lectiu de psicòlegs d’enfocament gestalt, que ofereixen el seu acompanyament a persones que per raons econòmiques no s’ho poden permetre.
Ésser psicologia: Un espai d’acompanyament terapèutic amb la intimitat i confiança que et mereixes, on poder abarcar i descobrir allò que impedeix avançar i assolir canvis davant els problemes que es presenten.
Ivon Oviedo: psicologia psicoanalítica.
Miquel Bosch Noguera: psicologia clínica.
Edurne Floristán: psicòloga i psicoterapeuta.
Carolina Blanco Gallego: especialista en ansietat i autoestima.
Joan Ramón Soto Cifuentes: gestalt integrativa.
CSMA, CSMIJ i CAS Blanes: Centre mental d’adults i centre mental infanto juvenil.
Associació tic tac toc Blanes: Donar ajuda, suport i recolzament a la gent que pateix el Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC).
Malalties cròniques:
Associació afectats fibromialgia: Motivació, teràpia i millora de la qualitat de vida dels afectats de fibromialgia i fatiga crònica.
Associació d’esclerosi múltiple: Millorar la qualitat de vida dels malalts d'esclerosi de la nostra associació.
Fundación contra la lucha contra la esclerosis múltiple:  Prestar assistència i tota mena de serveis als afectats per l'esclerosi múltiple i les seves famílies. Promoure la formació de professionals i la investigació de les malalties degeneratives del sistema nerviós.
Associació Forçame: Entitat sense ànim de lucre creada per recaptar fons per la investigació de l'AME (Atròfia muscular espinal)
Societat de malalts i pares de malalts celíacs de Catalunya: Informació i atenció a persones celíaques, intolerants i sensibles al gluten i amb Dermatitis Herpehiforme. Acompanyar i donar suport al celíac i a la seva família i contribuir a la seva normalitat social. Fomentar la investigació mèdica.
Malalties neurodegeneratives:
Associació Alzheimer: Unió solidària de persones afectades per l'Alzheimer i les seves famílies, sense ànim de lucre, amb l'objectiu de disminuir la progressió de la malaltia i donar suport amb activitats orientades als afectats i els seus cuidadors.
Associació entorn la malaltia d’Alzheimer: Donar suport tant als afectats per la malaltia com als cuidadors. Disminuir la progressió d'aquesta malaltia degenerativa i així poder millorar l'estat dels afectats en la mesura que ho permeti.
Parkinson Blanes: Donar suport i atenció a afectats i familiars per malaltia de Parkinson, Alzheimer i altres patologies, en forma de teràpies adequades per aquestes afeccions.
Càncer:
AECC: Institució de caràcter benèfic, sense ànim de lucre, declarada d'utilitat i interès públic que, des de fa més de 60 anys, es dedica a oferir serveis adreçats als malalts de càncer i a les seves famílies i a fomentar estudis oncològics.
Ancolliga: Entitat sense ànim de lucre, creada al 1.995, amb l'objectiu de facilitar informació, suport i recursos als malalts de càncer i a les seves famílies, per tal de millorar la seva qualitat de vida. Promoció d'hàbits saludables per la població general.
Fundació privada Joan Petit nens amb càncer: Atenció als afectats directe o indirectament pel càncer infantil i divulgació del coneixement d'aquesta malaltia. Assessorament i ajuda a l'infant i les seves famílies i actuacions tendents a la normalització de la vida de l'infant malalt de càncer
Cos, ment i teràpies alternatives:
Associació de Pilates de Catalunya: Promoure i difondre la pràctica de la disciplina Pilates com a mètode esportiu i de salut i d'altres teràpies com les corporals, pedagogia del cos, expressió corporal, activitats esportives i anàlogues.
Associació nueva consciencia:  Integrar el cos i l'ànima mitjançant el foment i la pràctica d'activitats fisicoesportives i d'estudis o activitats destinades al creixement personal, l'espiritualitat i el despertar de la consciència.
Associación espacio biocrearte: L'expansió de la consciència i per tant, el creixement personal, el benestar físic, mental, emocional, creatiu i espiritual, mitjançant teràpies alternatives, arts, filosofies, mètodes i qualsevol activitat que afavoreixi els seus fins.
PARADISE: Associació esportiva i educativa que vol promoure i fomentar la salut física i mental mitjançant el ball esportiu en equip, recuperant la salut física i mental, i fomentant els valors cívics o socials... sobre tot entre el jovent.
Teràpies naturals i bioenergètiques: Difusió i sensibilització sobre el coneixement de les teràpies naturals i bioenergètiques. Promoure la investigació i la formació. Col·laborar amb altres associacions afins.
Jikiden Reiki: Promoure, desenvolupar i fomentar el coneixement, ensenyaments i difusió del "Jikiden Reiki", que és un mètode per recuperar i mantenir la salut física i mental.
Associació per la difusió del tai chi chi kung de blanes: Pràctica i difusió del Tai-Txi. Millorar la salut integral de les persones. Promoure activitats lúdico-esportives.
Associació sanat kumara terapeutes de blanes: Som una associació sense ànim de lucre dedicada a fomentar i donar a conèixer el mon de l'espiritualitat, la salut física i emocional, el creixement personal mitjançant activitats educatives i lúdiques variades.
Associació teràpies naturals anima: Donar a conèixer les teràpies naturals. informar de les diferents teràpies naturals a totes les persones interessades, per tal que coneguin de que es tracta cada una de les teràpies i així poder escollir la millor en cada cas.
KUIDA-TEN: Promoure al benestar físic i emocional a través del ioga i la musicoteràpia.
Altres:
ACADIP: Entitat sense ànim de lucre que agrupa a persones diagnosticades d'Immunodeficiències Primàries (IDP) i als seus familiars. Ajuda i assessorament als socis malalts de qualsevol malaltia d'immunodeficiències primàries.
Associació comuniquem i ajudem a la lactància materna: Informar, donar suport i promocionar la lactància materna.
EIPP (Equip d’Intervenció Precoç) i Servei de rehabilitació comunitària Blanes: